Het huis der Vleugels stelt een ruime infrastructuur ter besckikking van zijn leden en hun vrienden voor,  geschikt voor vergaderingen, banketten, plechtigheden, academische zittingen en diners.

LtGen Avi Lucien Leboutte 1955-1986

De zaal Leboutte, genoemd naar de eerste stafchef van de Luchtmacht, ligt op het gelijksvloers en kan maximum 100 personen verwelkomen. Ze kan ook gebruikt worden voor vergaderingen, banketten…. De zaal is met projectiemateriaal uitgerust.
In deze tijden van Covid-19, is de zaal niet toegankelijk.

De Bar van het Huis op het eerste verdiep is typisch “luchtvaart” gedecoreerd. Kom maar met uw vrienden een pintje drinken en geniet van deze unieke plek.

In deze tijden van Covid-19, is de bar tot nader order gesloten.

De vergaderzalen

In een kleine vergaderzaal op het tweede verdiep staat een grote tafel rond dewelke 12 mensen kunnen plaats nemen. Die zaal is uitgerust met een klein projectiescherm .In deze tijden van Covid-19, is de zaal niet toegankelijk.

De “Raadzaal” werd recent gerenoveerd. Die kan tot 25 deelnemers verwelkomen. De achterwand is met een speciale verf bekleed en kan als projectiescherm gebruikt worden..In deze tijden van Covid-19,is de zaal niet toegankelijk.

Op de kelderverdiep ligt het restaurant  waar ongeveer 40 personen gemakkelijk plaats kunnen vinden.

In deze tijden van Covid-19, is het restaurant  tot nader order gesloten.

 

Reservatie van de zalen en van het restaurant:

GSM :  0477 18 38 03

 E-MAIL :  mdahdv@gmail.com