Het Huis der Vleugels…….

Het Huis der Vleugels  (HDV) is een v.z.w. eigenaar van een gebouw van 9 verdiepingen op Nr 1 van de Montoyerstraat in Brussel.
Het HDV heeft vandaag tot doel de mogelijkheid  te bieden aan verenigingen, clubs, vriendenkringen…enz..die een band met de luchtvaart hebben, om hun sociale zetel op ons adres in te schrijven . Zo kunnen ze ook aan concurrentiële prijzen op de volgende faciliteiten rekenen:  een grote polyvalente zaal (geschikt voor conferenties, algemene vergaderingen, banketten, recepties…), twee vergaderzalen, een klein restaurant en een “Aviation Bar” van de jaren zestig.
Een dertigtal verenigingen zijn vandaag “gebonden” aan Het Huis der Vleugels.

Om deze diensten te kunnen aanbieden en het gebouw  te onderhouden, wordt  de rest van het gebouw verhuurd (burelen en appartement).

Het beheer van de zalen en van het restaurant wordt toevertrouwd aan een gerant. Hij is degene die u kunt contacteren voor elke zaal- of maaltijdreservering. Zijn contactgegevens vindt u op de contactpagina van deze site.

De historiek van Het Huis der Vleugels beschrijft zijn evolutie sinds zijn oprichting in 1937.

News      News       News  

14 juni 2024

VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING 2024

De Algemene Vergadering van Het Huis der Vleugels VZW heeft  op dinsdag 28 mei om 14u00 in de zaal Leboutte plaats gevonden.
U vindt het verslag ervan op deze pagina.