Het Huis der Vleugels…….

Het Huis der Vleugels  (HDV) is een v.z.w. eigenaar van een gebouw van 9 verdiepingen op Nr 1 van de Montoyerstraat in Brussel.
Het HDV heeft vandaag tot doel de mogelijkheid  te bieden aan verenigingen, clubs, vriendenkringen…enz..die een band met de luchtvaart hebben, om hun sociale zetel op ons adres in te schrijven . Zo kunnen ze ook aan concurrentiële prijzen op de volgende faciliteiten rekenen:  een grote polyvalente zaal (geschikt voor conferenties, algemene vergaderingen, banketten, recepties…), twee vergaderzalen, een klein restaurant en een “Aviation Bar” van de jaren zestig.
Een dertigtal verenigingen zijn vandaag “gebonden” aan Het Huis der Vleugels.

Om deze diensten te kunnen aanbieden en het gebouw  te onderhouden, wordt  de rest van het gebouw verhuurd (burelen en appartement).

Het beheer van de zalen en van het restaurant wordt toevertrouwd aan een gerant. Hij is degene die u kunt contacteren voor elke zaal- of maaltijdreservering. Zijn contactgegevens vindt u op de contactpagina van deze site.

De historiek van Het Huis der Vleugels beschrijft zijn evolutie sinds zijn oprichting in 1937.

News      News       News  

20 januari 2023

We zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat er vanaf 01 februari een nieuwe gerante (Fati) voor het luik HORECA en zalen zal aantreden. Haar echtgenoot Fabio zal achter het fornuis staan.
Hun “zaak” zal de naam “TERRA NOSTRA” dragen.
U kan hen nu al contacteren voor uw toekomstige activiteiten binnen Het HDV hetzij via e-mail: terra.nostra.resto@gmail.com of via gsm: 0493/ 03 82 82.

De Mezzanine (balkon) doet dagelijks dienst als restaurant. Het is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur en biedt een beperkte kaart.

 

 

03 december 2022.        NOG ALTIJD GEEN KANDIDAAT

De functie van secretaris-generaal van Het Huis der Vleugels VZW komt vacant vanaf 30 juni 2023.
Iedereen die geïnteresseerd is om deze vrijwilligersfunctie op zich te nemen, kan voor alle informatie over deze job contact opnemen met de huidige Secretaris-Generaal.

Het wordt aangeraden :
  – tweetalig te zijn
  – een goede kennis  van Word, Excel, PowerPoint en Google Drive te hebben.
  – in of rond Brussel te wonen.

 

Contact : 

Nicolas Minguet
Secrétaire général – Secretaris-generaal
mdahdv@gmail.com & mda.hdv@skynet.be
+32 (0)477 18 38 03

 

 31 augustus 2022

Beste leden,
Beste vrienden van Het Huis der Vleugels,

Helaas moeten we mededelen dat onze manager, de heer Samir Boungab, heeft besloten om zijn activiteiten binnen het Huis der Vleugels vanaf 01 september 2022 stop te zetten.

De bar en het restaurant zullen daarom tot nader order niet meer dagelijks geopend zijn 

Hij zal echter nog zorgen voor de al geboekte reserveringen (vergaderingen en maaltijden) voor de maand september. 

Als dit voor uw vereniging het geval is, wordt er door ons of door de heer Boungab contact met u opgenomen om de details van uw reservering af te handelen.

Het bestuursorgaan van het Huis der Vleugels zal zeer binnenkort bijeenkomen om de te nemen maatregelen voor de toekomst vast te stellen. Het maximum zal worden gedaan zodat onze verenigingen hun activiteiten binnen ons Huis kunnen blijven organiseren.

U wordt daarom gevraagd geduld te hebben en op deze beslissingen te wachten voordat u een reservering maakt bij Het Huis der Vleugels.